TR / EN
Güzellik

Harangvölgyi İnstitute Budapest İstanbul

4157 Görüntüleme
Boglarka Csösz Talu

Doğal dermokozmetik ürünleriyle Boglarka Csösz Talu tarafından 2012 yılında Türkiye’ye getirilen Harangvölgyi ürünleri, insan sağlığına ve doğa bilimlerine kendilerini adamış olan Harangvölgyi ailesi tarafından, yüz ve vücut ürünleri ile cerrahi müdahaleye alternatif olarak üretilmiştir.

Harangvölgyi Ürünleri
Harangvölgyi Ürünleri

Harangvölgyi markasının birçok özellikte farklı ürünleri bulunuyor. Bunlardan en dikkat çekici olanları;

Harangvölgyi Hydrocare Serum : Köpüksü yapısı, kendine has yükseklik ve yoğunlukta hyalüronik asit ve kollajen içeriği ile anında ve uzun süreli nemlendirme sağlar. Düzenli kullanıldığında yaşlanma sürecini önemli ölçüde yavaşlatırken, cildin kendi savunma kabiliyetini arttırır. Bu ürünü kullananlar üzerinde yapılan araştırmalara göre, ilk kullanımda kırışıklıklarda %15 oranında azalma görülürken, gözeneklerinde %50 oranında sıkılaştığı tespit edilmiştir. Kesinlikle parapen ve parfüm içermez, tüm ciltler için uygundur. Kullanım sonrasında cildinizin ışıltılı görünüm kazandığını ilk gün itibariyle farkedeceksiniz. Ayrıca ürünü makyaj altına uygularsanız makyajınızın kalıcılığının arttığını farkedeceksiniz. Ürün köpüksü bir yapıda olduğu için mutlaka kullanmadan önce şişeyi çalkalamalısınız.

Harangvölgyi Hydrocare Serum
Hydrocare Serum

Harangvölgyi HydroCare Cleanser (Hydrocare Yüz Temizleme Sütü) : Cilt bakımının en önemli noktalarından biri yüz temizliğidir. Yoğun kollajen ve hyalüronik asit içeriği ile HydroCare Cleanser, cildi derinlemesine temizlerken aynı zamanda çok iyi bir şekilde nemlendirir. Ürün aynı zamanda zeytin ağacı, buğday çimi, ayçiçek ve kanola yağları ve çeşitli vitaminlerle desteklenmiştir. Köpüksü yapısı ile özellikle yüz ve boyun bölgesine uygulanabilir.

Harangvölgyi HydroCare Cleanser
HydroCare Cleanser

Harangvölgyi Hydrocare Body (Hydrocare Vücut Losyonu) : Hydrocare vücut losyonu, vücudu nemlendirerek, yumuşaklık kazanmasını sağlar. Özellikle yoğun diyet programları sonrasında vücutta meydana gelen sarkmalara karşı vücudun direncini arttırmayı sağlıyor. Hamilelik döneminde de kullanımında bir sakıncası olmayan ürün, yüksek konsantrasyondaki hyalüronik asit ve kolajen ile cildin elastikiyetini arttırarak, olası çatlaklara karşı koruma sağlar. Duş sonrasında vücudun kaybettiği suyu hızlı bir şekilde geri kazanmasını sağlar. Tüm vücuda istenilen sıklıkta uygulanabilir.

Harangvölgyi Hydrocare Body
Hydrocare Body

Harangvölgyi HydroCare 24H Moistture Cream (HydroCare Nemlendirici Krem) : İçeriğinde yer alan kafeinin faydalı etkisi ile hücreler arası kan dolaşımını arttırırken, ciltten zararlı maddelerin atılmasına yardımcı olur. Yüksek nem tutma özelliğine sahip olduğu için ince kırışıklıkları gözle görülür şekilde azaltır. Gözaltı kremi olarak da kullanılabilen krem oldukça kolay sürüme sahip.

Harangvölgyi HydroCare SunCare Complex Day Cream (SunCare Complex Gündüz Kremi ) : HydroCare SunCare Complex Day Cream yoğun miktarda Bisabolol içermektedir. Bisabolol cildin yumuşamasını ve zararlı faktörlerden korunmasını sağlayan papatyanın aktif maddesidir. Bu krem cildin güneşin zararlı ışınlarından korunmasını sağlarken, cildin ihtiyacı olan nemi de sağlar.

Harangvölgyi SunCare Complex Body Cream (SunCare Complex Vücut Kremi) : Güneş korumalı bu nemlendirici krem, cildi zararlı güneş ışınlarından koruyan ve nemi saklayan doğal UV filtreleri içermektedir. Yaşlanmanın etkilerini geciktirici içeriği ile ciltte hoş ve ipeksi bir etki bırakır. Gün içerisinde 3-4 saatte bir tekrarlanabilir.

Harangvölgyi SunCare Complex Body Cream
SunCare Complex Body Cream

Harangvölgyi Paprika CelluCare Anti-Cellulite Thermo Cream (Thermo Selülit Önleyici Krem) : İçeriğindeki kırmızı acı biber özü paprika, sayesinde profesyonel bir anti-selülit kremidir bu krem. Kadınların en büyük sorunlarından biri olan selülit ile başa çıkarken mutlaka kullanmanız gerekir. Bu kremin birden fazla özelliği bulunuyor. Öncelikle çatlak oluşmasına, mantar ve bakteri oluşumuna en gel olur. Nemlendirme ve ısıtıcı etkisinden dolayı cildi sıkılaştırır. Kilo kaybı ile oluşan cilt sarkmalarını sıkılaştırır.

Paprika CelluCare Anti-Cellulite Thermo Cream
Paprika CelluCare Anti-Cellulite Thermo Cream

Bu ürünlerin hepsindeki ortak özellikler Paraben, petro kimyasal, parfüm içermemesidir. Ayrıca bu ürünler kesinlikle hayvanlar üstünde deneylenmiyor. içermiyor. Özellikle Suncare krem suda ki mercan vb canlılara zarar vermiyor ve ürünler tüm cilt tiplerine uygun ürünlerdir.

Mucizevi Harangvölgyi ürünlerini yeni nesil Boglarka MediSpa merkezinde bulabilir, burada Harangvölgyi ürünleriyle yaptıracağınız uygulamalarla kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz. Ürünlere internet üzerinden ulaşmak isterseniz www.lilakutu.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Adres : Göztepe Mah. Bağdat Cad. Zafer Apt. No:205 D:7 34730 Kadıköy – İstanbul

Telefon : 0 216 363 7059

Yorum Yap